Wat moet je voor de bruiloft regelen met je trouwfotograaf?

Voor de bruiloft plannen we allereerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Op deze afspraak bij jullie thuis leren we elkaar beter kennen. In dit gesprek komt van alles aan bod, immers wil ik veel over jullie bruiloft horen. Voor jullie is het van belang om te weten welke momenten op de dag jullie vastgelegd willen hebben. Hebben jullie het hier al samen over gehad? Wat wil je terug zien als de trouwdag voorbij is? Een een trouwreportage is voor veel mensen een hele investering, echter zijn foto en videobeelden wel de blijvende herinneringen. Dus schrijf voor jezelf goed op wat voor jullie belangrijk is en wat je later terug wilt zien in de fotoreportage. Dit moeten jullie belangrijkste momenten zijn.

 

 

voor de bruiloft

Jullie zullen ook wel dingen van mij willen weten. Schrijf deze vragen op papier. Dan heb je na afloop overal antwoord op en kun je niets vergeten.

Tijdens onze ontmoeting bekijken jullie of we een leuke klik hebben en of ik een deel mag zijn van jullie bruiloft. Persoonlijk vind ik die klik en het vertrouwen in elkaar heel erg belangrijk. Ik heb in het verleden zeker wel nee tegen een bruidspaar gezegd. Ook ik moet me comfortabel bij jullie voelen voor het beste eindresultaat.

Op basis van ons gesprek en het aantal uren fotografie dat jullie wensen zal ik een offerte op maat maken met een duidelijke all-in prijs zodat je geen verrassingen achteraf hebt.

Besluiten jullie om mij te boeken dan sta ik altijd voor jullie klaar met welke vraag dan ook. Met een heel mooi netwerk van verschillende trouwleveranciers helpen wij elkaar en onze bruidsparen heel graag. Dus wat je vraag ook is, stel hem gerust!

Een maand voor jullie grote dag nemen we het draaiboek en de details nog een keer door. Er kan tenslotte nog van alles wijzigen in de tussentijd.

 

 

LEES VERDER OVER “TIJDENS DE BRUILOFT”