Trouwfotograaf Noord-Holland, creatieve en originele trouwfotos

Originele en creatieve foto's op de dansvloer

Als trouwfotograaf in Noord-Holland is mijn trouwseizoen alweer vroeg van start gegaan. Als bruidsfotograaf werk ik door heel Nederland. Mijn eerste bruiloft dit jaar was in Weesp en wel op 02-02-2022.

Voor dat ik iets over deze bruiloft wil vertellen een klein stukje terug in de tijd. Ik ben al 25 jaar fotograaf maar de afgelopen twee jaren heb ik een heel mooi traject mogen volgen bij Two Mann Studio’s in Canada. Deze fotografen staan in de top 3 van de trouwfotografen van de wereld. En één ding is zeker, bij hen leer je je creativiteit te gebruiken en maak je originele trouwfoto’s. Zelfs na 25 jaar zijn mijn ogen weer geopend voor nieuwe creatieve inzichten. Met mijn studie van de laatste jaren ging ik dus deze bruiloft in. Normaal gesproken is mijn werk heel neutraal. Ik leg dingen vast op een journalistieke manier. En dat doe ik nog steeds, maar nu met iets meer creativiteit en inzichten dan voorheen.

Bij dit leuke bruidspaar begon ik direct op het gemeentehuis van Weesp waar zij elkaar het ja-woord gaven. Ik werd voor 4 uurtjes geboekt wat inhield dat ik alleen het gemeenthuis, de fotoshoot, de taart aansnijden en het diner zou fotograferen. Dit gaf mij de tijd om na het diner nog wat op het feest te spelen met wat ik geleerd had zonder dat ik moet presteren. Nieuwe dingen probeer ik altijd uit in mijn eigen tijd. Op het moment ben ik enorm geïnspireerd en zou ik het liefst iedere week een bruiloft fotograferen om mijn creativiteit om originele foto’s te mogen maken kwijt te kunnen. Ik zit vol ideeën, dus 2022 dit word een topjaar!

Volgende week mag ik met mijn collega mee als trouwfotograaf in Noord-Holland en als extra second shooter wat inhoud dat ik de hele dag dingen kan en mag uitproberen. Ik kijk er nu al naar uit!

Wil jij ook creatieve en originele trouwfoto’s? Dan is nu je kans… Geen hoge trouwkosten voor de fotografie, wel kwaliteit.

De rest van de reportage kun je binnenkort hier vinden.

Neem contact met me op als je meer informatie wilt over mijn trouwreportages.

 


creatieve lichtopstelling openingsdans trouwfotografiebruid geniet van de bruidstaart