Trouwfotograaf Rotterdam

TERUG NAAR HET OVERZICHT

 

Noordereiland | Pompgebouw de Esch | Rotterdam

Erasmusbrug trouwreportage trouwfoto

review van het bruidspaar over hun trouwreportage in Rotterdam


 

Als trouwfotograaf kom ik ook vaak in Rotterdam. Dit fantastisch leuke bruidspaar leerde ik kennen door een collega bruidsfotograaf. We hebben elkaar van te voren niet gezien door alle drukte maar door de telefoon voelde alles al heel snel vertrouwd.

Op 2 oktober 2021 begon de dag met fantastisch mooi weer. In alle vroegte reed ik naar Rotterdam en was ik ruim op tijd aanwezig. Ik begon met het fotograferen van de make-up die verzorgd werd door Pietertje. Heerlijk om in de ochtend zo creatief bezig te zijn. Zoeken naar het mooie licht en zoeken naar creatief beeld.

Na de make-up kreeg hun dochtertje ook haar trouwjurk aan. En zij is zooo trots dat ze ook mag trouwen vandaag. Daarna was het de beurt aan Sarah Ana. Ze werd geholpen door haar moeder en zus en kreeg een prachtige jurk aan.

Tussendoor ben ik nog even naar Arnold gelopen om het aankleden bij hem vast te leggen. Omdat de afstand tussen de huizen niet heel groot was, was het mogelijk qua tijd om dit te doen.

Het grote moment is aangebroken. Ze gaan elkaar voor het eerst zien. Dit blijft toch altijd een heel speciaal moment op een trouwdag. Ook Arnold was zichtbaar geëmotioneerd bij het zien van zijn Sarah Ana.

Als eerste gingen we foto’s maken op het Zuidereiland met als achtergrond de Erasmusbrug. Dé brug van Rotterdam natuurlijk. Na een korte trouwreportage daar bleek het haar niet helemaal goed vast te zitten. En dus zijn we de binnenstad ingereden naar de kapper.

Auto’s pontificaal op de stoep en snel naar binnen bij de kapper. We hadden niet veel tijd daar, maar wat was ik blij met deze toffe lokatie. Ik vond het zelf al heel jammer dat ik niet bij de kapper aanwezig was eerder die dag, maar nu kreeg ik toch mijn kans om hier mooie foto’s te maken. En Sarah Ana die bleef maar lachen. “Alles is anders op onze dag” Nou dat klopte wel ongeveer, maar wel heel tof anders.

De fotoreportage stond die dag in de planning na de lunch. Echter gooide de aankomende regen roet in het eten en dus stelde ik voor om eerst de fotoreportage te doen met de locaties buiten en na de lunch eventueel nog binnen. Heel fijn dat de locatie ook heel flexibel was die dag. Het weer heb je niet in de hand, maar als je een beetje flexibel kan zijn is dat wel heel handig. Na de fotoreportage ging het bruidspaar lunchen met hun familie bij Pompgebouw de Esch.

Deze locatie zou de rest van de dag de locatie zijn.

Na de lunch kwamen de andere gasten en was de ceremonie in de trouwzaal met wederom weer een hele leuke babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand)

Na de ceremonie was het proost moment en konden de gasten hen feliciteren. Gevolgd door het diner met sfeervolle achtergrond muziek van gitarist Albert Smelik. En ja eindelijk mocht er weer een feestavond zijn na alle coronamaatregelen. Wat fijn om weer gewoon muziek te horen en een band te horen spelen en mensen te zien dansen.

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden, dus ik zou zeggen bekijk de trouwreportage en geniet van de sfeer.

Hieronder de leveranciers die mij bekend zijn van deze bruiloft.

 

Make-up: Pietertje Schmitt

Kapper: L’Ehbel

Trouwlokatie: Pompgebouw de Esch

Styling: Saskia van Gelder

Band / Gitarist: Albert Smelik


Visagist trouw make-up rotterdam

first look bruidegom is geëmotioneerdErasmusbrug trouwreportage trouwfotobruid krijgt bruidskapsel bij de kapperbruidegom trouwreportage rotterdam

trouwreportage rotterdam bij pompgebouw de esch

bruidsfotografie pompgebouw de esch

bruidsmeisje tijdens de bruidslunch

bruid word weggegeven door haar vader

bruid word weggegeven door haar vader

 

Ja ik wil
diner tijdens de bruiloftGitaris albert smelik speelt muziek tijdens het dinerbruidspaar bekijkt filmpjebruidspaar moet heel hard lachen om een filmpje gemaakt door de familieband van Albert Smelik speelt op een bruiloft in Rotterdambruidsmeisje op de dansvloerbruid danst op haar trouwfeestalbert smelik speelt op de feestavond van een bruiloft

 

 

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT