Trouwfotograaf Landsmeer


TERUG NAAR HET OVERZICHT

 

Trouwfotograaf Landsmeer | Gemeentehuis Landsmeer | Fotolocatie ‘t Twiske

bruidspaar rent over een brug in natuurgebied het Twiske in Landsmeer

review van een bruidspaar uit Landsmeer


 

Dit keer was ik als trouwfotograaf aanwezig in Landsmeer. In dit pittoreske plaatsje boven Amsterdam, trouwen Niels en Tatsjana. Omdat het nog steeds corona tijd is mogen er niet veel mensen naar binnen in het gemeentehuis. In totaal mochten er 14 mensen in het gemeentehuis van Landsmeer de ceremonie bijwonen.

Tatsjana en Niels werden door de familie voor het gemeentehuis opgewacht. Hier leer ik het tweetal ook voor het eerst kennen. Normaal gesproken probeer ik altijd een kennismakingsgesprek te plannen, maar door de trouwdrukte deze zomer en hun late besluit om toch een fotograaf te nemen, was er geen tijd meer voor een persoonlijke meeting vooraf. Wel hebben we telefonisch van te voren de wensen doorgesproken.

Meteen bij binnenkomst in de trouwzaal van Landsmeer mocht dit leuke stel elkaar het ja-woord geven. De twee getuigen mochten tekenen, waarna de familie ze kon feliciteren. We hebben daarna nog wat familiefoto’s gemaakt en een groepsfoto om vervolgens naar Natuurgebied ‘t Twiske te rijden.

In ‘t Twiske ben ik al heel vaak geweest om zelf te wandelen, maar een trouwreportage had ik er nog niet gemaakt. Het is zo’n mooi natuurgebied! Dus ik kon me helemaal uitleven qua fotografie. Veel plezier met het bekijken van deze trouwreportage.

Ga jij ook trouwen in de gemeente Landsmeer? Ik kom heel graag jullie trouwdag vastleggen. Binnen 15 minuten ben ik bij het gemeentehuis en de omgeving vind ik geweldig! Neem dus gerust contact op.

Omdat ik vraag kreeg over zwart wit foto’s heb ik in deze reportage wat meer zwart wit beelden toegevoegd. In elke reportage voeg ik zwart wit foto’s toe en mocht er een foto zijn die je heel graag zwart wit wilt omdat je hem bijvoorbeeld aan de muur wilt hangen of in je trouwalbum wilt. Laat het me dan zeker weten want dat is voor mij een kleine moeite waar ik je graag bij help.

 


Trouwen in het gemeentehuis van Landsmeer, bruidspaar stapt uit de auto Trouwen in het gemeentehuis van Landsmeer, bruidspaar stapt uit de auto Trouwen in het gemeentehuis van Landsmeer, bruidspaar stapt uit de autofamilie wacht het bruidspaar op bij de gemeente Landsmeerfamiliefoto voor het gemeentehuis te Landsmeeropa is blij dat zijn kleinkind gaat trouwenBruidsfotograaf Landsmeer, gemeentehuis bruidspaar loopt naar de trouwzaaltrouwreportage in het gemeentehuis, bruidspaar geeft elkaar de rechterhandbruid tijdens de ceremonie in het gemeentehuisbruidegom tijdens de ceremonie in het gemeentehuis van Landsmeerbruidspaar geeft elkaar "DE" kus tijdens de ceremonie in het gemeentehuis van Landsmeerde ring word aan de vinger geschoven van de bruidegomDe broer van de bruid feliciteert haar met het huwelijkgroepsfoto familie bruiloftSpontane lach van het bruidspaar tijdens de trouwreportagebruidspaar tijdens fotoreportage in de natuurbruidspaar loopt door het twisketwiske trouwlocatieTwiske trouwreportagebruidspaar rent over een brug in natuurgebied het Twiske in Landsmeer

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT