Trouwfotograaf Landgoed Marquette Heemskerk

TERUG NAAR HET OVERZICHT

 

Trouwfotograaf Heemskerk | Chateau Landgoed Marquette | Heemskerk

Trouwfotograaf Chateau Marquette Heemskerk

review bruidsfotograaf Heemskerk

review trouwfotograaf


 

Kim en Vincent gaan trouwen op Landgoed Chateau Marquette. Ik leerde Kim kennen via Facebook waar zij een oproepje deed voor een trouwfotograaf op deze prachtige lokatie in Heemskerk. Nadat hun huwelijk al drie keer uitgesteld was door de corona maatregelen konden ze eindelijk trouwen eind juni 2021.

Kim is kapper van beroep en wilde heel graag haar eigen haar doen. En dat snap ik wel. In de kelder van Chateau Marquette was een speciale ruimte voor het aankleden en haar en make-up. Ik heb me hier heerlijk uit kunnen leven op creatieve beelden. Nadat iedereen aangekleed was, was het tijd voor de “first look”.

Op de rode loper waar Vincent stond te wachten kwam Kim aangelopen omringt door hun kinderen. Wat een mooi moment!

Meteen daarna hebben we wat gezinsfoto’s gemaakt en de fotoreportage voordat de gasten aankwamen. Zo bleef de jurk van Kim nog een verrassing voor de andere gasten. In en om het chateau zelf zijn prachtige plekken om te fotograferen. Dit is dan ook een uitermate geschikte lokatie voor als het regent, maar natuurlijk ook als de zon schijnt. Je hoeft je als bruidspaar in ieder geval geen zorgen te maken over het weer want alles kan binnen en alles kan buiten.

Het ceremonieel gedeelte was in de mooie tuin van het landgoed. Met een rode loper, de witte stoeltjes, het prieeltje en op de achtergond het chateau is het een fantastisch mooie plek om te trouwen.

Na de ceremonie werd de taart aangesneden en daarna werd er nog een groepsfoto gemaakt met alle gasten. Bekijk hieronder rustig een kleine serie van deze geweldige bruiloft!

Ik heb onwijs genoten van dit prachtige bruidspaar en deze supermooie lokatie! Hier wil ik dolgraag weer heen want ik kwam tijd te kort. Bedankt voor jullie vertrouwen in mij Kim en Vincent!

 

Trouwlokatie: Chateau Marquette


trouwreportage chateau marquette heemkerkmake-up voorbereiding van een bruiloft Trouwreportage chateau marquettefirst look op chateau marquettebruiloft chateau marquette heemskerktrouwfotograaf chateau marquette heemskerktrouwfoto artaward winning photo wedding chateau marquette
ceremonie bruiloft chateau marquette heemskerkceremonie bruiloft chateau marquette heemskerkceremonie bruiloft chateau marquette heemskerkceremonie bruiloft chateau marquette heemskerkTrouwtaart word aangesneden op chateau marquette in Heemskerkbruidsmeisje eet taart op landgoed chateau marquette in Heemskerk

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT