Trouwfotograaf Badhoevedorp

TERUG NAAR HET OVERZICHT

Trouwfotograaf Badhoevedorp | Restaurant Bij Qunis | Restaurant QBeach

trouwfotograaf badhoevedorp


Er zijn van die bruiloften die je nooit meer vergeet. Bij deze bruiloft vergeet ik nooit meer het gevoel dat ik had tijdens de bruiloft, maar ook zeker niet na de bruiloft. Wat een energie! Daar heb ik dagen van vol gezeten en genoten. 18 uur lang gefocust op fantastische beelden van de bruiloft, en ondanks dat, niet moe en vol van energie. Ik weet nog steeds niet waar dit krachtige diepe gevoel door kwam, maar de liefde die dit bruidspaar uitstraalt naar echt iedereen die aanwezig was, is echt bijzonder. Dat voel je.

Begin september 2022 mocht ik de bruiloft van Karin en Bert vastleggen. Vroeg in de ochtend startte ik in Badhoevedorp. Ik voelde al aan dat het een bijzondere dag zou gaan worden. Ik werd volledig vrij gelaten en voelde me enorm welkom. Natuurlijk leggen we details en overzichten vast, maar vooral de mooie momenten, een betekenisvolle blik, een traan, een lach. Ja juist de verschillende emoties probeer ik zo goed mogelijk vast te leggen zodat je later voelt hoe de bruiloft was.

Samen met mijn collega Shanine die de video voor haar rekening nam hebben we een fantastische dag mogen vastleggen. In de avond kwam mijn collega Sabine meehelpen met de second shoot tijdens de feestavond. Er was zoveel om vast te leggen. Zo veel mooie momenten. En allemaal voelde we de liefde die zo goed voelbaar was. Voor ons is het altijd leuk als we samen een feestavond mogen vastleggen omdat we dan ook wat bijzondere belichtingsmethode kunnen toepassen die je normaal niet alleen kunt. Dank jullie wel Karin en Bert voor het vertrouwen in mij!

 

Foto en Video:                             Saskia, Sabine en Shanine

Haar en Make-up:                        Marjolein Borsboom

Ceremonie:                                  Restaurant Bij Qunis

Babs:                                            Charlotte Trouwt

Feest:                                           Restaurant QBeach

DJ:                                                Jacco Silver

Zanger:                                         Quincy

 

Wil jij een trouwreportage met second shooter en een videograaf? Laat het ons weten, we staan graag voor jullie klaar!


Bruidsfotograaf Badhoevedorptrouwreportage badhoevedorp bruid in de spiegel met een vriendin en haar moederMoeder van de bruid krijgt make-uptrouw make-up bruid wijst aan hoe ze het wil bij haar oogtrouwreportage details schoenen sieraden en ringendoosjefotoreportage close-up bruidspaarCeremonie met babs Charlotte trouwt in restaurant qunisspeech tijdens de ceremonie, bruidegom is het er niet helemaal mee eens wat er gezegd wordja-woord bruidspaarna afloop van de ceremonie juicht het bruidspaar omdat ze getrouwd zijntrouwfotograaf badhoevedorpBruidsboeket word gegooid door de bruidegom.Trouwboeket word door bruid gegooidBruidsboeket gevangen door vriendinFeestavond op een bruiloft. Op de dansvloer danst het bruidspaar.zanger quincy met alle bruidskinderen op de dansvloerbruidspaar danst op de dansvloerbruidspaar vertrekt bij het feest door een haag van gasten en sterretjes

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT