Alleen de huwelijksceremonie van je bruiloft op video

Ceremonie van een bruiloft op video

Zijn jullie op zoek naar een videograaf voor het vastleggen van alleen de huwelijksceremonie op video? Ik ben een ervaren videograaf die zich richt op het vastleggen van de meest memorabele momenten van jullie trouwdag. Of je nu een intieme ceremonie hebt gepland, of een grotere viering, ik ben er om er voor te zorgen dat jullie de mooiste herinneringen hebben om voor altijd te koesteren.

Als je alleen de huwelijksceremonie op video wilt vastleggen kun je dit het best even bespreken met je videograaf. Op jullie trouwdag zal de videograaf  op de afgesproken tijd op jullie locatie van de ceremonie komen en daar beginnen met filmen voordat de ceremonie begint. Op deze manier kunnen we de aankomst van de gasten, de decoratie van de locatie en andere belangrijke details vastleggen.

Tijdens de ceremonie zal de videograaf discreet en onopvallend te werk gaan om de belangrijke momenten van de ceremonie vast te leggen. Hierbij kun je denken aan: De aankomst van het bruidspaar, de uitwisselingen van de ringen en het uitspreken van de geloften. En natuurlijk het JA-woord mag niet ontbreken. Het is belangrijk om vooraf met de videograaf te bespreken welke momenten je graag vastgelegd wil hebben. Dan kan er rekening gehouden worden met het filmen. Maar ook met het geluid. Meestal word er een microfoontje opgespeld bij de ambtenaar en de bruidegom, maar als er meer sprekers zijn bijvoorbeeld dan moet de videograaf dat wel weten.

Na de ceremonie zal de videograaf de beelden bewerken en monteren. De duur van de trouwfilm van een ceremonie varieert afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de lengte van de ceremonie, het aantal gasten, en de persoonlijke voorkeuren van het bruidspaar en de videograaf. Over het algemeen kan een trouwfilm variëren van 3 tot 60 minuten. Een langere film van de ceremonie betekend ook een minder dynamische film, maar meer detail in de verschillende momenten van de bruiloft. Sommige bruidsparen willen ook echt van begin tot eind van de ceremonie alles tot in detail zien.

Het is dus belangrijk om vooraf goed te bespreken met je videograaf wat de gewenste lengte en stijl moet zijn van de trouwfilm. Zodat er een mooie film gemaakt kan worden die perfect past bij de verwachting van het bruidspaar.

Als jullie op zoek zijn naar een professionele en ervaren videograaf voor alleen jullie trouwfilm tijdens de ceremonie, dan ben ik de juiste persoon voor jullie. Neem gerust contact met me op om jullie trouwplannen te bespreken en om een offerte te ontvangen. Je kunt me bereiken op 0655832200 of via het contactformulier.

 

Alleen je huwelijksceremonie op video

€ 495,-

huwelijksceremonie op videobruidspaar verteld elkaar de geloftes tijden de trouw ceremonie