Hoe kies je een bruidstaart

witte fondant bruidstaart in 3 lagen met roze bloemen er op

Een bruidstaart is de belangrijkste taart die je in je leven gaat bestellen. Hoe kies je nou een bruidstaart? Natuurlijk wil jij de allermooiste op je huwelijksdag. Maar hoe kom je tot de juiste beslissing.

Ook bij een bruidstaart bepaal je eerst je budget. Als het goed is heb je van te voren een budgetplanning gemaakt en weet je wat je te besteden hebt aan jou taart. Vergeet niet bij de locatie te vragen of het bij hun arrangement er in zit, want soms gebeurd dat nog wel eens. Ook is het niet altijd toegestaan om van andere trouwleveranciers etenswaren mee te brengen. Overleg daarom goed met je trouwlocatie om onaangename verrassingen tegen te gaan.

witte fondant bruidstaart in 3 lagen met roze bloemen er op

Taart van SAB

Bij een goede bruidstaart kun je qua kosten rekening houden met 5 tot 6 euro per persoon. Dit is een richtlijn maar kan natuurlijk afwijken per bakker.

Ook is de prijs afhankelijk van details, zoals bloemen, speciale designs, goud of zilver. Ook het aantal lagen op de taart bepaald de prijs en dat is natuurlijk weer afhankelijk van het aantal gasten dat je op je bruiloft hebt.

Het kiezen van een goede bakker is van groot belang. Willen jullie een unieke gepersonaliseerde taart of is een meer standaard taart ook goed.

 

Taart van SAB

Ik wil jullie graag voorstellen aan Sabrina van Taart van Sab.

Sabrina haar grote passie is taarten bakken! Inmiddels doet ze dit zeker al 15 jaar en zijn er al heel wat bruidstaarten gebakken. En ik kan je vertellen dat ze echt fantastisch zijn! Zij heeft ook deze prachtige bruidstaart gemaakt, niet alleen een lust voor het oog maar zeker voor je smaakpapillen. Ik ben fan!

Bij Taart van SAB kun je kiezen voor verschillende vullingen. Van standaard tot luxe.

Als je contact hebt opgenomen ontvang je een lijst met smaken die je zou willen proeven voor jouw bruiloft. Want hoewel het natuurlijk ook om de buitenkant gaat is de vulling van de taart natuurlijk ook heel belangrijk. Na dit doorgegeven te hebben komt Sabrina bij jullie op bezoek zodat jullie dit kunnen proeven. Tevens laat ze nog een paar proefbakjes achter zodat jullie op een later tijdstip nog een tweede keer iets kunnen proberen om zeker te zijn van jullie keuze. Tijdens deze proef sessie kunnen jullie haar alles vragen wat betrekking heeft op de taart.

Als jullie je keuze hebben gemaakt na deze bruidstaart bespreking zal zij met jullie definitieve afspraken maken over de levering en de offerte.

Het is niet standaard dat elke leverancier de bruidstaart komt brengen maar bij Sabrina van Taart bij SAB is deze service  zeker mogelijk.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn artikel hebben gehad en als er nog vragen zijn hoor ik ze graag.