Golden Hour Fotoshoot

bruidspaar bij ondergaande zon tijden een golden hour fotoshoot

Een golden hour fotoshoot op je bruiloft biedt een unieke gelegenheid om de schoonheid van jou liefde en de romantiek van het moment vast te leggen in een warm en zacht licht dat alleen tijdens het gouden uur verschijnt.

Het gouden uur verwijst naar het magische tijdsbestek kort na zonsopgang of voor zonsondergang. De zon staat dan laag aan de horizon. Dit creëert een prachtig diffuus licht dat je huid een prachtige gloed geeft en de omgeving in een zachte gloed hult. De kleuren zijn zachter en de schaduwen langer, wat resulteert in adembenemende foto’s die een verfijnde en romantische sfeer vastleggen.

Of je nu droomt van intieme portretten, hand in hand wandelend langs het strand met de zonsondergang op de achtergrond of dansend onder de laatste stralen van het zonlicht, dit prachtige licht benutten wij fotografen graag om je bruidsfoto’s naar een hoger niveau te tillen.

Bespreek een Golden Hour fotoshoot altijd met je fotograaf. De prachtige beelden zullen voor altijd een herinnering zijn aan de magie van jullie trouwdag, gekoesterd door de warme gloed van het gouden uurlicht. Je kunt kiezen voor een intieme fotosessie voor jullie tweeën of foto’s met jullie naasten familieleden en vrienden.

contact