Professioneel trouwalbum laten maken

Hoe gaat dat in zijn werk?

opmaak trouwalbum trouwreportage
Na jullie huwelijk wil je natuurlijk nagenieten van al die mooie momenten van jullie dag. Hiervoor wil je eveneens een prachtig trouwalbum met je mooiste foto’s die je trots aan iedereen kan laten zien.

Uiterlijk 4 weken na jullie huwelijk ontvang je van mij jullie trouwfoto’s digitaal. Je kunt er voor kiezen om mij het album te laten maken met jullie hoogtepunten of zelf te kiezen welke foto’s jullie in het album willen. Maar ook als je graag zelf je album wil maken is dat geen probleem.

Als je zelf wil kiezen welke beelden je in je trouwalbum wilt, dan geef je bij mij aan welke foto’s er in moeten. Misschien zijn het er zoveel dat je nog pagina’s toe wil voegen aan jullie trouwalbum.

Als je voor trouwfotograaf Bagchus kiest om jullie mooiste dag te laten fotograferen, dan weet je dat je zelf volledige controle hebt over de inhoud van je trouwalbum. Ik ga voor jullie aan de slag met een digitale opzet waarna jullie nog kunnen aangeven wat je het liefst nog anders ziet of dat je nog foto’s wilt wisselen. Wil je er nog een tekst in of de speech van je partner of beste vriend(in)? Het kan allemaal. De handtekeningen van het tekenen zijn ook details die je je wil blijven herinneren. Pas als jullie helemaal tevreden zijn gaan we het professionele trouwalbum bestellen.

 

 

 

trouwalbum voorbeeld

Trouwalbum bestellen

Er zijn heel veel verschillende trouwalbums te bestellen in verschillende maten en materialen. Ik help je graag door dit oerwoud aan keuzes. De meeste gekozen albums zijn de vlakke albums zonder middennaad in het formaat 30×30. Zo kan de layout mooi doorlopen van de ene pagina in de andere. Ook de dikte van de pagina’s kunnen aangepast worden, waardoor het trouwalbum een zeer exclusieve uitstraling krijgt. Deze pagina’s kunnen ook worden gecoat, zo blijven de pagina’s nog langer mooi.

En dan zijn er nog heel veel verschillende covers. Hierbij kun je denken aan o.a. een fotocover, acryl plaat, linnen, echt leer, kunstleer, shimmer, Natural Hessian en Paisley. Ook hier help ik jullie graag bij en daar gaan we stap voor stap doorheen. Het is niet de bedoeling dat jullie keuze stress ervaren door alle mogelijkheden, daarom help ik jullie graag om jullie wensen in beeld te krijgen en de keuze te verkleinen. De service van een trouwalbum laten maken zit bij elk pakket dat geboekt word.

 

In mijn gratis trouwmagazine vind je meer informatie over trouwalbums

 

 

 

professioneel trouwalbum maken

Trouwalbum met magneetsluiting en acryl

Ben je al getrouwd? En je wilt graag een trouwalbum laten maken?

Ook als je je trouwreportage niet bij mij hebt laten maken, help ik je graag met het maken en drukken van een prachtig trouwalbum. Het komt wel eens voor dat een bruidspaar er niet voor kiest om een trouwalbum te laten maken. Een paar jaar later is er dan toch spijt of het word toch niet zoals men het voor ogen had. Ook voor die bruidsparen is er een uitkomst. Ik help je graag met het maken van jullie trouwalbum. Laat me je wensen weten en samen maken we een prachtig trouwalbum.

Stuur even een BERICHT als ik je kan helpen, dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen en een afspraak maken. Ik gun iedereen een mooi professioneel trouwalbum om van te genieten.

 

 

 

 

 

 

Wij zijn druk bezig met onze eigen webshop voor de trouwalbums. Tot die tijd kun je ons alles vragen via de mail.

professioneel trouwalbum kopen

 

Bekijk meer trouwreportages   Neem contact op