Ben je op zoek naar een professionele trouw videograaf?

Voor een prachtige trouwfilm ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn een expert in het vastleggen van emotionele beelden en weten precies hoe we de sfeer van de dag op beeld kunnen brengen. Onze videostijl is natuurlijk en cinematisch gemonteerd.

We werken met professionele camera’s en geluidsapparatuur om elk detail van jullie speciale dag vast te leggen. Of het nu gaat om de ceremonie, de receptie of de dans, we missen geen enkel belangrijk moment. Zo ontvangen jullie een mooie film met herinneringen waar je graag naar terug kijkt.

Elke bruiloft is maatwerk. Sluit een videopakket niet aan bij jullie wensen, stuur me dan even een berichtje, dan maak ik een offerte op maat. We hebben ook combi deals met fotografie. Daarmee boek je een foto- en videograaf in één waarmee jullie goedkoper uit zijn omdat we dan een korting geven.

Neem vandaag nog contact met ons op om je trouwdatum te reserveren.

 

trouwvideograaf pakketprijstrouw videograaf prijsOp zoek naar een Trouwvideograaf? Pakketprijs voor de hele dag.videograaf bruiloft


 

Extra opties

 

WEDDINGFILM  € 297,- EURO

Willen jullie het geluid van de ceremonie terug horen? Het moment waarop jullie elkaar het ja-woord gaven? Of jullie trouwgelofte die jullie uitspraken tijdens de ceremonie. De audio word opgenomen met een klein microfoontje op de das. Hierdoor is het geluid kraakhelder. Vanuit verschillende hoeken word de ceremonie vastgelegd waardoor ook een dynamischer beeld ontstaat.

 

SAME DAY EDIT  € 249,- EURO

Willen jullie op de feestavond al een filmpje aan jullie gasten laten zien? Met de same-day-edit zorg ik ervoor dat jullie een trouwfilmpje ontvangen van alle mooie momenten van jullie trouwdag. Leuk om te laten zien aan jullie familie en vrienden op het feest.

 

TEASER  € 199,- EURO

Naast de normale trouwfilm kun je ook een teaser boeken. Deze ontvang je binnen een week en kun je aan al je vrienden/kennissen/familie/collega’s laten zien.

 

EXTRA VIDEOGRAAF (op aanvraag)

Willen jullie een extra videograaf op jullie bruiloft? Ik werk samen met een aantal trouwvideografen, . Wij zijn enorm op elkaar ingespeeld en jullie trouwfilm zal dynamischer zijn omdat er vanuit verschillende hoeken gefilmd word. Daar waar de één een close-up draait kan de ander een wide shot maken. Hierdoor krijg je een nog mooiere trouwfilm. Ook bij een same day edit is het handig als we samen zijn. Zo missen we niks van jullie bruiloft.

 

 


 

Trouwvideo

 

Bekijk hier de trouwvideo van Jana en Michiel. Zij trouwden op Landgoed Kasteelhoeve Geldrop. Het bruidspaar heeft zelf de muziek uitgekozen. Het is precies geworden zoals zij graag wilden en ook op die manier gemonteerd.

 


 

 

 

last minute pakket prijzen trouwvideograaf