Testimonials Highly recommended!

SCHRIJF EEN REVIEW VOOR MIJ OP GOOGLE          

SCHRIJF EEN REVIEW VOOR MIJ OP FACEBOOK

 

UITSTEKEND
24 recensies op
Vera en Wesley Rebergen
Vera en Wesley Rebergen
2022-03-30
Voor onze bruiloft op 02-02-2022 hebben wij Saskia als onze fotograaf gevraagd en wat zijn wij daar ontzettend blij mee!! Vanaf het eerste moment van haar ontmoeten tot aan vandaag heeft zij ons met zoveel dingen geholpen. Saskia heeft ons zelfs tips gegeven over dingen voor de bruiloft wat betreft regelen. Ook heeft zij stap voor stap met ons besproken wat voor foto's wij van haar verwachtte op de bruiloft. Welke momenten wij sowieso op de foto wilden tot uiteindelijk de resultaten zelf. Heel erg blij en tevreden mee! Saskia heeft zich aan alle afspraken gehouden en heeft voor ons zelfs nog een stapje extra gezet toen zij besloot in haar eigen tijd nog wat langer te blijven en daardoor een heel kostbaar moment heeft vastgelegd. Op de dag zelf heeft zij prachtige foto's gemaakt zonder dat wij door hadden dat ze er op dat moment stond. Super fijne fotograaf die alles vast kan leggen zonder dat zij zich opdringt. Buiten een fotograaf om is Saskia voor ons ook een soort vriendin geworden tijdens alle voorbereidingen en de bruiloft zelf. Saskia denkt namelijk ook aan dingen los van foto's maken waar je haar eigenlijk voor hebt geboekt. Als je voor je bruiloft een goede, leuke en lieve fotograaf zoekt ben je bij Saskia 100% zeker aan het juiste adres!! Nogmaals super bedankt voor alles en wij kijken uit naar ons fotoboek!! Liefs, Wesley en Vera
shirley kuijlaars
shirley kuijlaars
2022-02-10
Saskia heeft onze bruiloft gefotografeerd. Na een leuk en duidelijk voorafgaand gesprek waarin de wensen en verwachtingen goed werden besproken was Saskia keurig op afgesproken tijden aanwezig en heeft ze snel onze foto's digitaal geleverd. Saskia is een echte vakvrouw en weet je goede instructies te geven. "Hoe moeten we nu staan? Waarheen moeten we kijken?" Al snel voelde wij ons op ons gemak omdat we niet zo moesten poseren, maar gewoon onszelf konden zijn.
Sarah Ana Luijten
Sarah Ana Luijten
2021-11-04
Voor onze bruiloft van 2-10-2021 hadden wij Saskia als fotograaf. Wij konden ons geen betere fotograaf wensen! afgelopen week alle foto's ontvangen en wat zijn deze gaaf geworden! Saskia heeft ons een mooie reportage gegeven met geweldige foto's die ook nog is van super kwaliteit zijn. Met Saskia als fotograaf haal je een echte professional in huis! Je merkt niet dat zij aanwezig is tijdens het maken van de foto's, ze is creatief en meedenkend en zoekt naar oplossingen. Elke persconferentie over de Corona maatregelen was er een bemoedigend appje en dacht zij mee in mogelijkheden voor de bruiloft. Dit hebben wij als zeer prettig en warm ervaren, dit gaf ons het gevoel speciaal te zijn. Wij raden Saskia zeker aan als fotograaf. Trouwen doen we niet nog een keer maar voor een jubileum vragen wij haar zo weer!
Nina Wagemaker-Abbekerk
Nina Wagemaker-Abbekerk
2021-09-15
Saskia is een heel fijn persoon. Onze bruiloft was een beetje anders dan anders vanwege Corona maar ook vanwege terminale ziekte van één van onze ouders.Ze heeft vanaf het begin de tijd voor ons genomen en was gedurende de hele aanloop naar de bruiloft ontzettend betrokken. Alles kon en niks was te gek. Op de dag zelf heeft ze ontzettend mooie foto's gemaakt met oog voor detail zonder daarbij opvallend aanwezig te zijn. Het was ontzettend fijn om de dag daarna al enkele prachtige foto's te mogen ontvangen. Saskia zet dat stapje extra en heeft voor ons een heel mooi trouwfilmpje gemaakt wat we konden laten zien aan mensen die niet bij de bruiloft konden zijn. Echt een topper!
Arina Schmidt
Arina Schmidt
2021-09-12
Na een fijn overleg met Saskia, op 22 augustus de fotoshoot met ons gezin gedaan. Saskia had de hele dag voor ons gereserveerd zodat we rekening konden houden met het weer (zonnig - buitenshoot aan het begin van de avond , regen - binnenshoot 's middags). Helaas was het weer ons niet gunstig gezind, dus een binnenshoot. En gelukkig: ook daar mooie foto's. Foto's kregen we snel via een beveiligde link zodat we konden bekijken en bestellen. Qua prijs zijn we ook zeer tevreden. Kortom: een fijne fotograaf om een fotoshoot te laten maken.
Kim Tieman
Kim Tieman
2021-07-19
Super professioneel, super aardige dame , die met je mee denkt, die tijd in je steekt, die prima optijd is , wij hebben onwijs genoten van de aanwezigheid van Saskia . Ondanks ik echt een hekel heb aan op de foto gaan ..liet ze ons voelen en heeft ze bewezen hoe mooi een foto kan zijn! Wij zijn afgelopen 26 juni getrouwd na 3 x verzetten en hebben een top dag gehad , en Saskia heeft ons gister de fotos toegezonden en met tranen in me ogen hebben we ze bekeken en onze dag weer opnieuw beleeft , iedereen om ons heen vind de fotos puur, romantische, gek, lief, prachtig, apart, klasse alles elementen zitten erin en belangrijkste onze wensen zijn vervuld met de foto's. Wij kunnen niks anders zeggen dan dat ze een top fotograaf is ! Een dikke 10 Liefs Kim en Vincent
Ferdi vh
Ferdi vh
2021-05-22
Wij zijn super blij dat we onze bruiloft door Saskia hebben laten vast leggen. De fotoshoot vooraf was heel relaxt en de ceremonie heeft ze subliem vast gelegd. Zo veel mooie foto's! Aanrader dus!
Sylvia Wardenaar
Sylvia Wardenaar
2021-01-15
Saskia is een echte pro. Ze luistert naar wat je wilt en zet dit heel snel om in een professioneel plaatje. Ze denkt creatief met je mee, komt met suggesties en variatie en laat je daarna kiezen wat jij het mooiste vindt. Of je nu een mooi persoonlijk portret, een bruidsreportage, een bedrijfspromotie reportage of een feestje wilt laten vastleggen, zij heeft het in huis.

 

Melanie Smit

*****
Ik heb Saskia leren kennen als een fotograaf met passie voor haar werk. Saskia heeft de bruiloft van mijn vriendin gefotografeerd en heeft deze dag op een geweldige manier vastgelegd. Zij denkt mee en heeft oog voor detail

Nienke Snijder

Bruiloft
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Bagchus Fotografie is vriendelijk en denkt met je mee in de zoektocht naar de mooiste foto’s.

Jenna – trouwvideo

Echt een hele fijne service. Er werd aandacht aan onze wensen gegeven. Een relaxte fijne sfeer tijdens het filmen , je had niet eens door dat ze stond te filmen wat erg fijn was. De video’s werden snel geleverd en waren super mooi ! We kregen een korte video en een lange video met ons gekozen liedje eronder. Zeker een aanrader!
Jenna Moon

Anke Z

Ik had een portretfoto nodig voor zakelijk gebruik. Saskia Bagchus heeft deze gemaakt én ik ben super tevreden met het resultaat.

Normaal ga ik niet graag op een foto, maar bij Saskia had ik totaal geen last van “camera-angst”. Integendeel, het was leuk om te doen.
Door haar goede ideeën, 1001 camera-attributen én haar getrainde oog toverde ze een “gewoon” park om tot een sprankelende achtergrond. En haar vriendelijke focus en coaching hielpen mij om met openhouding, maar zakelijk te poseren.De foto’s zijn absoluut perfect, eigenlijk nog beter dan perfect.

Dank je, Saskia!

Michael en Samantha Elzinga

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Professionele fotograaf die goede kwaliteit fotos maakt.
Dankjewel voor onze mooiste dag van ons leven te fotograferen.
We zijn super blij met de resultaat van de foto’s die gemaakt zijn door Bagchus Fotografie.

Mo Ries en Fleur

Saskia is allereerst een heel fijn persoon om je wensen kenbaar bij te maken. Ik ken Saskia van mijn georganiseerde bedrijfsfeest en later heb ik Saskia nog een keer gevraagd om te fotograferen voor mijn bruiloft. Beide keren heb ik gemerkt dat zowel ik maar ook de gasten/collega’s prettig en makkelijk met Saskia omgingen. Ook nadat haar werk er eigenlijk op zit, maakt ze nog tijd voor je. Dat zegt iets over hoe fijn het is om met Saskia te samenwerken (als je dat zo mag zeggen als klant) Wat ik super vond bij mijn bruiloft is dat ze vooraf op de trouw locatie kwam kijken zodat ze op de grote dag zelf een beeld had wat ze kon verwachten. Ze ging als lucht tussen iedereen door om haar plaatje te kunnen schieten. Ze is rustig, gezellig, sociaal, duidelijk en vooral heel leuk… Saskia…..ik ga niet meer trouwen…want ik heb de ware maar mochten we weer een feestje geven bij ons 25 jarig huwelijk…dan mag jij er weer bij zijn wil je dan mijn rimpels een beetje vervagen aub Dikke thank you knuffel Mo Ries en Fleur 😘

Manon Bloemhard

Een topper onder de fotografie,
Je krijgt wat je verwacht, mooie foto’s waar de sfeer echt vanaf spat.
Een hele belevenis om de foto’s keer op keer te bekijken.
Thnx voor je goede werk Saskia.

Stephanie Bellete

Alweer 6 jaar geleden hebben wij super mooie foto’s laten maken door Bagchus Fotografie en nog altijd zijn we super blij met de foto’s. De foto’s zijn van goede kwaliteit en Saskia is fijn om mee te werken en professioneel!

Alinda Broersma

In september zijn wij getrouwd en Saskia was onze fotograaf. Ze heeft deze dag voor ons super vastgelegd in de erg mooie foto’s! Ze heeft oog voor elk klein detail. Het contact verliep erg prettig en houdt zich heel goed aan de afspraken. We hebben mede dankzij Saskia enorm kunnen nagenieten van onze trouwdag! Bedankt Saskia! Tanja en Wiljon
Alinda Broersma

Denise Adriaensen

*****
Neemt de tijd om je te leren kennen. Maakt van je foto’s een echte herinnering. Weet de juiste details op het juiste moment vast te leggen. Ik zou haar altijd aanbevelen.

Tatsjana Bergen

Wij willen je heel erg bedanken dat je onze bruiloft hebt willen vast leggen. Je nam de tijd en had geweldige ideeën en deze zie je allemaal terug op de prachtige foto’s. Niels en Tatsjana.

Marlena Yetkin – Gurkan

Lieve Saskia, je was weer top! Super mooie foto’s gemaakt. Wij zijn happy!🥰 (deze foto met de sterrenhemel en ons silhouet is wel echt heel gaaf!) You are the best!🤗😘

Kim Tieman

*****

Super professioneel, super aardige dame , die met je mee denkt, die tijd in je steekt, die prima optijd is , wij hebben onwijs genoten van de aanwezigheid van Saskia . Ondanks ik echt een hekel heb aan op de foto gaan ..liet ze ons voelen en heeft ze bewezen hoe mooi een foto kan zijn! Wij zijn afgelopen 26 juni getrouwd na 3 x verzetten en hebben een top dag gehad , en Saskia heeft ons gister de fotos toegezonden en met tranen in me ogen hebben we ze bekeken en onze dag weer opnieuw beleeft , iedereen om ons heen vind de fotos puur, romantische, gek, lief, prachtig, apart, klasse alles elementen zitten erin en belangrijkste onze wensen zijn vervuld met de foto’s. Wij kunnen niks anders zeggen dan dat ze een top fotograaf is ! Een dikke 10 Liefs Kim en Vincent

Corine Boerrigter

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Een hele leuke, aardige maar zeker een professionele fotograaf die mooi kwaliteit foto’s maakt. Ik ben zeer tevreden over Bagchus fotografie.

Adolphe en Earl

Lieve Saskia,
 
Bedankt voor de mooie foto’s van onze bruiloft en je inzet afgelopen maandag.
Het is een superfeest geworden en echt iedereen vond het helemaal geweldig!! De foto’s zijn echt prachtig.
 
Je bent een topper en ik zal je ook zeker bij anderen aanraden!
 
Groetjes,
Adolphe en Earl

testimonials review bruidsfotograaf amsterdam

Testimonials reviews stijlvolle trouwfotografie