Loveshoot Amsterdam

TERUG NAAR HET OVERZICHT

Loveshoot | Amsterdam | Vondelpark

loveshoot amsterdam vondelpark


 

Een loveshoot in het Vondelpark in Amsterdam is voor mij altijd een feestje. Ik hou echt van dit park omdat er zoveel verborgen plekjes zijn.

Alain en Monike wilden graag een loveshoot voorafgaand aan hun bruiloft. En dus spraken we af begin van de zomer voor hun loveshoot. In het Vondelpark heb ik al vaker fotoshoots gemaakt, en steeds zoek ik nieuwe plekjes op in het park zodat het voor mij ook steeds een nieuwe lokatie is.

Ik hou zelf van spontane foto’s net als op een trouwdag, dus niet teveel geposeer en echte lachmomenten. Nou gelachen hebben we zeker. En de liefde tussen deze twee spat er van af. Dat beloofd wat voor de trouwdag!

Wist je dat ik ook een origineel gastenboek voor je kan maken met de foto’s van jullie loveshoot? Zo heb je altijd een mooi gebundeld boek met mooie foto’s en leuke teksten en wensen van jullie gasten.

 


verlovingsfotoshoot vondelpark
verloving trouwen amsterdam
loveshoot vondelpark
engagement amsterdam vondelpark
art loveshoot zwart wit

 

Waarom zou jij kiezen voor een loveshoot voor je trouwdag? De meeste mensen zijn het niet gewend om voor de camera te staan. Een loveshoot kan je hierbij helpen om vast te wennen dat er de hele dag een camera op je gericht is. Daarnaast word een loveshoot ook vaak gebruikt om de foto’s te kunnen gebruiken voor een zelfgemaakt receptiealbum. Een leuke en unieke manier die het receptiealbum niet zo standaard maakt. Maar je kan natuurlijk ook een foto uitvergroten voor aan de muur.

Ik ben een echte loveshoot fotograaf, die jullie graag een voorproefje geeft op jullie huwelijksdag. Het is namelijk ook een hele leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Meerdere malen hoor ik koppels van verbazing zeggen: O dat wist ik helemaal niet! En juist dat maakt deze shoot zo leuk. Ik heb allemaal vragen voor jullie bedacht en kleine opdrachtjes waardoor het helemaal geen stijve fotoshoot word, maar juist veel lachen en hele liefdevolle momenten. Wil jij ook een loveshoot voor je bruiloft? Neem dan even contact met me op, dan kunnen we kijken naar welke lokatie jullie graag willen.

Natuurlijk kun je ook een loveshoot boeken omdat je een romantisch cadeau wilt geven, even quality time samen of omdat je een stukje art aan de muur wilt.

 

 

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT