Kasteel Groeneveld

TERUG NAAR HET OVERZICHT

 

Trouwfotograaf Baarn | Kasteel Groeneveld | Baarn

kasteel groeneveld trouwlocatie in Baarn


Kasteel Groeneveld in Baarn is een prachtige en unieke trouwlocatie voor jullie huwelijksvoltrekking. Het kasteel is gelegen in een prachtig park met oude bomen, vijvers en fonteinen. De prachtige tuinen en het kasteel zelf bieden een romantische setting voor de trouwfoto’s op jullie huwelijksdag.

Ook de trouwauto mag mee op het terrein van Kasteel Groeneveld zodat je mooie foto’s op verschillende locatie’s kunt maken. Zelf ben ik nu een aantal keren op het kasteel geweest voor een huwelijk en het is een heerlijke lokatie voor een fotoshoot op je bruiloft. Het is mogelijk om op de locatie zelf te trouwen maar je kunt de locatie ook alleen gebruiken voor de trouwfoto’s en elders de ceremonie doen.

Kasteel Groeneveld ligt in de prachtige bossen tussen Hilversum en de Utrechtse Heuvelrug en is een populaire keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een idyllische setting voor hun huwelijk.

Eline en Jurrian hebben de locatie gebruikt voor de trouwfoto’s.

 

Fotolokatie: Kasteel Groeneveld

Trouwfoto’s: Saskia Bagchus


trouwfoto kasteel groeneveld baarn met bruidspaartrouwreportage kasteel groeneveld in baarnBruidsreportage in Baarntrouwreportage op kasteel groeneveld in baarnbruidspaar danst in het bos in baarnkasteel groeneveld in baarn

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT