Trouwfotograaf Fruittuin van West Amsterdam

TERUG NAAR HET OVERZICHT

 

Trouwfotograaf | Fruittuin van West | Amsterdam

Bruiloft fruittuin van West


 

William en Tunchanuk trouwen vandaag in de Fruittuin van West in Amsterdam. Deze officiële trouwlocatie in Amsterdam is een fijne en prachtige locatie midden in een boomgaard.

Omdat dit leuke stel op steenworp afstand woont hoefde ik dit keer niet ver te reizen. Ik ben begonnen met de haar en make-up foto’s. Voor het eerst in mijn bruidsfotografen leven was de bruidegom aanwezig tijdens deze momenten. William was totaal niet zenuwachtig en ging zelfs nog even Formule 1 kijken. Na het aankleden van de bruid en bruidegom konden we beginnen met foto’s bij de poldermolen in Amsterdam aan de Haarlemmerweg. Tunchanuk houd van molens dus dit plekje mochten we beslist niet overslaan.

Na de foto’s bij de molen zijn we doorgereden naar de Fruittuin van West in Amsterdam. Hier hebben we een aantal foto’s gemaakt in de boomgaard en bij het leem huisje. Inmiddels arriveerden de gasten voor de ceremonie.

Wat een fantastische plek is dit om te trouwen. Ik hou ervan. De sfeer ademt het buitenleven en met alle appelbomen om je heen geeft het een heel intiem gevoel.

Samen met de bruidskinderen loopt het bruidspaar over de rode loper naar voren. De ambtenaar trouwt het stel, waarna het tekenen van de trouwakte een bevestiging is van het ja-woord. Het stel was beide geëmotioneerd wat voor mij mooie momenten opleverde.

Na de ceremonie mocht het bruidspaar de taart aansnijden, vol met fruit en meters lang. Er werd getoost en de rest van de middag was het vooral heel gezellig. Voor het diner liepen we naar de kersenbomen. Op deze romantische overdekte plek kregen we een overheerlijk 3-gangen menu. Ook ik mocht mee eten. Zo lief als ik dan gewoon aan tafel mag zitten tussen de gasten.

Uiteindelijk ben ik iets langer gebleven dan afgesproken maar dat vond het bruidspaar geen probleem.

William en Tunchanuk, bedankt dat ik jullie mooie dag heb mogen vastleggen! Ook ik heb van jullie genoten.

Kapper:

Trouwlocatie: Fruittuin van West


De kapper doet het haar van de bruid in Amsterdam Bruid krijgt make-up detail foto Haarspray tijdens een bruiloft in Amsterdamtrouwschoenenvisagie bruiloft amsterdambruidegom trouwpak corsagebruiloft amsterdambruidegom bruiloft amsterdam-westbruidspaar dansen een pirouette in de fruittuin van west in amsterdamceremonie bruiloft amsterdamceremonie bruiloft bruidspaar geeft elkaar de rechterhandceremoniebruid geëmotioneerd bij het tekenen van de trouwakte

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT