Tijdens de bruiloft wil je de beste fotograaf!

 

Een fotograaf huren voor op je bruiloft, hoe werkt dat? En wat is de beste fotograaf voor jouw kostbare trouwreportage?

Een fotograaf huren voor je bruiloft is voor veel mensen een hele opgave. Hoe gaat het in zijn werk? Wat is de beste fotograaf voor jou bruiloft en trouwreportage? Waar moet je op letten? Voor elke bruiloft en budget is er namelijk een fotograaf te vinden.

 

 

Beste bruiloft fotograaf nederlandOriënteren trouwfotograaf

Jullie kunnen je oriënteren bij wat verschillende bruidsfotografen op het internet. Kijk hierbij goed welke stijl fotografie jullie aanspreekt. Wanneer je een goede trouwfotograaf zoekt is het belangrijk dat die fotograaf in de moeilijkste lichtomstandigheden kan fotograferen. Je wilt immers de mooiste momenten van je trouwdag terug zien in een trouwreportage.

Als je op zoek bent naar de beste fotograaf voor jou bruiloft, dan moet je dus kijken naar de stijl, de lichtomstandigheden waarin de foto’s zijn gemaakt en of de kosten passen in jullie budget.

Stel dat de kosten hoger zijn dan jullie geplande budget, dan zal je jezelf moeten afvragen of je genoegen neemt met minder kwaliteit of met een ander budget. Vergeet daarbij dan niet jezelf af te vragen hoe belangrijk de herinneringen achteraf voor je zijn. Alles wat na je bruiloft overblijft zijn de ringen, je trouwalbum en je trouwvideo. Als je helemaal weg bent van de foto’s en de stijl dan zou ik zeker kijken of je het budget van de fotograaf kunt verruimen.

 

Kort gezegd zijn dit de belangrijkste dingen waar je op kan letten

– Heb je een goed gevoel en vertrouwen met je fotograaf? Je bent de hele dag bij elkaar.

– Welke stijl fotografie spreekt je aan? Sommige fotografen beheersen meerdere stijlen.

– Kwaliteit van het beeld (vooral in moeilijke lichtomstandigheden)

– Hoeveel bruiloften fotografeert je fotograaf per jaar (is het lopende band werk of niet?)

 

 

 


 

Gelukkig hoef je niet ver te zoeken voor jullie ideale bruidsfotograaf want ik ben technisch zeer goed onderlegd en weet enorm veel van diverse foto- en lichttechnieken. Ik werk al jaren als bruidsfotograaf. Steeds moet je snel kunnen wisselen in verschillende lichtomstandigheden en krijg je maar één kans voor het juiste moment. Momenten die ik maak terwijl ik onopvallend te werk ga. Ik heb een scherp oog voor emoties en spontane momenten.

 


 

 

 

 

LEES VERDER OVER DE VOLGENDE STAPPEN  

 

trouwfotograaf amsterdam saskia bagchus