Bedank kaartje Bruiloft

Ben jij op zoek naar een mooi bedank kaartje voor op je bruiloft? En dezelfde dag nog geleverd?

Eindelijk is dan jullie grote dag aangebroken. De kapper en visagist hebben hun werk gedaan. Jullie hebben prachtige trouwkleding aan en de fotoshoot met de trouwfotograaf is ook geweest. Natuurlijk zijn jullie super nieuwsgierig naar de trouwfoto’s. En hoe leuk is het als alle gasten hier van kunnen genieten? De gasten hebben jullie immers alleen gezien op het stadhuis of in de kerk, de receptie of het trouwfeest. Maar de mooie trouwfoto’s……dat is toch een cadeautje om weg te geven.

Er zijn vele bedankjes te koop om mee te geven aan jullie gasten. Maar een bedank kaartje met jullie eigen trouwfoto’s is toch wel het meest persoonlijke cadeautje om mee te geven. En word zo enorm gewaardeerd door jullie gasten.

Er zijn verschillende manieren waarop ik jullie kan helpen met een bedank kaartje die je op dezelfde dag nog aangeleverd krijgt. Maar natuurlijk is het ook mogelijk deze te bestellen achteraf zodat jullie ze zelf kunnen opsturen. Laat me vooral weten hoe ik jullie kan helpen.

 

Bedank kaartje – same day edit

Hoe gaat het in zijn werk als je de kaartjes dezelfde dag nog wil ontvangen? Tijdens de fotoshoot plan je 15 minuten voor mij in. Ik fotografeer de foto’s voor het bedank kaartje en zorg voor het ontwerp. Het is ook mogelijk dat jullie fotograaf deze beelden maakt en ze mailt. Als ik jullie bruiloft zelf fotografeer of een trouwvideo maak kan ik dit gewoon combineren.

Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerp en zorg ik dat de foto’s geleverd worden op de juiste lokatie en op het tijdstip dat we samen afspreken. Uiteraard zijn de kosten lager als we het kunnen combineren met één van onze leveranciers denkend aan de trouwfotograaf, trouw videograaf en/of photo booth.

Bedank kaartje ontwerp bruiloft trouwen

Levering van de bedank kaartjes

We kunnen de bedank kaartjes aanleveren in verschillende maten als foto. Je hebt de keuze uit: 10×15, 13×18 of 15×20. Maar het is ook mogelijk deze te plakken op speciaal zuurvrij karton zodat ze mooi stevig zijn. Laat me vooral weten wat jullie zouden willen, we maken alle pakketten op maat. Bij de next day edit is het ook mogelijk om het direct op karton te drukken of met een inlegfoto.

Je kunt kiezen uit bedank kaarten met goudfolie, koperfolie, met een foto/fotostrip of polaroid. Wil jij advies over de mogelijkheden, geef me dan gerust even een telefoontje 0655832200. Ik help je graag.

 

 

Vraag hier een offerte aan voor jullie bedank kaartjes