Basis Workshop Fotografie

basis workshop fotografie saskia bagchus
Ben jij toe aan een basis workshop fotografie? Wil jij alles leren om een mooie foto te maken? Snap je niet wat al die knopjes op je camera betekenen? En weet je niet hoe je moet beginnen?

Mijn workshops zijn puur gericht op de praktijk. Omdat doen meer effect heeft dan suf naar theorie luisteren. Natuurlijk ga ik je heel veel vertellen over iso, sluitertijd en diafragma en waarom je kiest voor een bepaalde keuze. Maar door het meteen toe te passen in de praktijk leer je het snelst. Je zult zien dat je na vandaag al meteen mooiere foto’s maakt en nog belangrijker; Weet wat je aan het doen bent!

 

Wat gaan we doen?

We beginnen in de ochtend met een kop koffie of thee en vervolgens zal ik eerst wat uitleg geven over jullie spiegelreflexcamera. Je leert hier de basiskennis van een camera. We lopen de menu’s even door. En welk knopje is waar voor en wat kun je ermee. Vervolgens gaan we lekker naar buiten om de kennis meteen in de praktijk te brengen.

Na de lunch ga ik wat meer vertellen over beeld en compositie. Want hoe maak je nou die mooie foto’s die echt aanspreken. Ook dit gaan we meteen weer in de praktijk brengen.

Aan het einde van de dag weet jij hoe je je camera instelt en waar je op moet letten bij het maken van een foto door de juiste scherpte en compositie te gebruiken. Ik zal ook nog wat aandacht besteden aan de bestandsformaten en uitleggen waarom dit belangrijk is bij het nabewerken van je foto’s. Kortom een interactieve workshop met veel doe elementen.

 

Datum:

Zaterdag 15 april 2023

– Tijdstip: 9:30 – 15:30
– Locatie: Amsterdam
– Inclusief drankjes
– Maximaal 6 deelnemers per dag
– Geen voorkennis nodig, wel een camera met av / s / tv / of m stand
– Prijs: € 97,00

 

JA IK WIL MEER INFORMATIE

Deze workshop is ook heel leuk voor bedrijven en of tijdens feestjes als groepsworkshop.