Trouwfotografie prijzen

bruidsfotografie amsterdam

Iedereen vind iets anders belangrijk bij de trouwfotografie en er zijn ook zoveel keuzes dat prijzen niet standaard zijn en het dus echt maatwerk is. Om je een beetje te helpen en je geen keuzestress te bezorgen heb ik wat verschillende voorbeelden in mijn gratis trouwmagazine gezet zodat je vast een idee krijgt van de kosten. Tijdens ons uitgebreide kennismakingsgesprek kan ik een heleboel uitleggen en bekijken we albums en neem ik materialen mee zodat je kunt voelen hoe het materiaal is. Aan de hand van jullie wensen kan ik dan een offerte op maat maken voor jullie. Dit is een all-in prijs dus geen verrassingen achteraf. Ook ik hou van duidelijkheid en een eerlijke prijs.

 


 

 

opmaak trouwalbum trouwreportage

 

VOORBEELD PAKKETPRIJS

_________________________

 

8 uur Trouwfotografie van een enthousiaste trouwfotograaf

Trouwalbum 30×30 (15 spreads/30 pagina’s)

Online Gallery en Informatie

_________________________

1268 EURO

 

 

Bekijk meer prijzen in mijn gratis trouwmagazine

 
 
 

 

Een trouwfotograaf die een vast tarief bied op zijn/haar website heeft een standaard all-in prijs inclusief een standaard trouwalbum. Ik wil mijn bruidsparen graag verschillende optie’s bieden zodat je een trouwalbum uit kunt kiezen die geheel naar jullie eigen wens is. Het is dus niet verplicht een vast pakket af te nemen.

De kosten van een trouwfotograaf worden dus bepaald aan de hand van jullie wensen: Hoe lang willen jullie dat de bruidsfotograaf aanwezig is, welke momenten zijn belangrijk voor jullie en willen jullie echt vastgelegd hebben? Willen jullie een tweede trouwfotograaf zodat het aankleden bij jullie beide vastgelegd word? En natuurlijk heeft een tweede fotograaf nog veel meer voordelen bij de rest van de dag.

Maar ook album materialen bepalen de prijs. Wil je een album van echt leer of ben je met kunstleer of linnen ook tevreden? Wil je een acrylplaat op je trouwalbum? Of misschien een tekst laseren? Hier zitten allemaal prijsverschillen in. Je ziet….. er zijn enorm veel keuzes ook bij de trouwalbums. Ik ga je er uiteraard bij helpen om jou trouwreportage te voorzien van een prachtig album. Aan de hand van jullie wensen kies ik de leverancier die daar bij past. Heb je speciale wensen? Laat het vooral weten, want ik help je graag!

 

trouwfotograaf prijzen trouwfotograaf kosten huwelijk bruidsreportage