Trouwfotograaf huren voor op je bruiloft

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

trouwfotograaf huren amsterdam

 

Een trouwfotograaf huren voor je bruiloft, hoe werkt dat?

Een trouwfotograaf huren is voor veel mensen een hele opgave. Want hoe gaat het in zijn werk? Om jullie te helpen leg ik graag mijn werkwijze uit.

 

Vóór jullie trouwdag
Als eerste plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit kan persoonlijk bij jullie thuis óf online. In dit kennismakingsgesprek komt van alles aan bod, want ik wil heel veel van jullie weten. Maar jullie zullen ook wel dingen van mij willen weten. Schrijf daarom van te voren goed je vragen op papier zodat je na afloop overal antwoord op hebt gehad. Op basis van dit gesprek zal ik een offerte maken met een all-in prijs zodat je geen verrassingen achteraf hebt maar een eerlijke en duidelijke prijs. Tijdens onze ontmoeting kunnen jullie bekijken of we een leuke klik hebben en of je mij op jullie bruiloft wil.

Een maand voor jullie bruiloft hebben we weer even contact voor een detail gesprek. Zo weet ik precies hoe jullie dag gaat verlopen en zal er niets aan het toeval worden overgelaten.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AANVRAGEN 

 

Tijdens jullie trouwdag
De grote dag begint! Op deze fantastische trouwdag gaan we samen met jullie familie vooral heel erg genieten, niet teveel poseren en daarom meng ik me ook snel tussen jullie familieleden zodat ze wennen aan de camera en aan mij. Al jullie geliefden zullen aanwezig zijn, fysiek of op een andere bijzondere manier. Niemand word op deze dag vergeten. Ik waarschuw je maar vast, voor je het weet is alles weer voorbij, dus geniet echt van elk moment! Let vooral niet op mij als ik ergens op de grond lig of bovenop sta, want ik blijf zoeken naar mooie beelden.

 

Na jullie trouwdag
Jullie hebben alle indrukken van jullie trouwdag kunnen verwerken, zijn waarschijnlijk op een prachtige huwelijksreis geweest en zijn vast onwijs nieuwsgierig naar het resultaat. Uit ervaring en met mijn werkwijze duurt het meestal rond de 4 weken dat ik de beelden digitaal aanlever. Jullie ontvangen van mij een uitgebreide selectie foto’s die allemaal nagekeken zijn op belichting, contrast en scherpte. De foto’s ontvang je digitaal in HI-res bestanden zonder logo’s er op. Eigenlijk kan ik nooit echt zeggen hoeveel foto’s je krijgt want ik geef graag zoveel mogelijk. Vandaar dat er een minimum aantal foto’s in de voorbeeld pakketten vermeld staat, omdat er vaak naar gevraagd word. Maar als er heel veel gebeurd krijg je uiteraard ook veel meer foto’s. Ik wil jullie bruiloft zo compleet mogelijk afleveren.

 

Jullie trouwalbum 
Nu kunnen jullie gaan kijken welke foto’s er in jullie trouwalbum verwerkt moeten worden. Ik hoor graag binnen 2 maanden welke foto’s er in moeten. Samen bepalen we hoe we het album vorm gaan geven. Zodra jullie helemaal tevreden zijn met het album duurt het 4 weken voor de verwerking. Zodra ik het trouwalbum ontvang van de leverancier maken we een afspraak en zie ik jullie voor de laatste keer. Natuurlijk gaan we samen nog een keer genieten van jullie dag en herinneringen ophalen. Met veel bruidsparen heb ik nog steeds contact via Facebook. Vindt je het leuk om contact te houden, voeg me rustig toe. Ik vind het geweldig leuk om te zien hoe het daarna met iedereen gaat.


trouwfotograaf huren noord-holland

trouwfotograaf huren

Gratis trouwmagazine

Jullie hebben alvast een klein beetje rond kunnen kijken op mijn website en mijn stijl kunnen bekijken. Je vindt onder andere wie ik ben, wat ik doe en je kunt een aantal bruiloften en foto’s bekijken. Ben je nieuwsgierig naar meer informatie dan heb ik voor jullie ook nog een heel leuk gratis trouwmagazine, waar je o.a. trouwreportage pakketten kunt bekijken met prijzen, informatie over trouwalbums en waar nog een aantal gratis tips in staan.

GRATIS TROUWMAGAZINE

 

Wil je meer lezen over andere bruidsparen?

Om jullie een inkijkje te geven van verschillende trouwreportages, ben ik begonnen wat meer te vertellen over de reportages die ik heb gemaakt. Hier kun je lezen wat de indeling van een dag was, welke locatie’s we hebben bezocht enz enz. Klik snel op de knop hieronder en doe inspiratie op.

TROUWREPORTAGES