Trouwfotograaf huren op je bruiloft

trouwfotograaf huren amsterdam

 

Een trouwfotograaf huren voor op je bruiloft, hoe werkt dat?

Een trouwfotograaf huren is voor veel mensen een hele opgave. Hoe gaat het in zijn werk? Waar moet je op letten? Om jullie te helpen leg ik graag mijn werkwijze uit.

 

Oriënteren bruidsfotograaf

Jullie hebben je al kunnen oriënteren bij wat verschillende bruidsfotografen op het internet. Kijk goed welke stijl fotografie jullie aanspreekt. Wanneer je een goede trouwfotograaf zoekt is het belangrijk dat die fotograaf in de moeilijkste lichtomstandigheden kan fotograferen. Je wilt immers de mooiste momenten van je trouwdag terug zien in een trouwreportage. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken voor jullie ideale bruidsfotograaf want ik ben technisch zeer goed onderlegd en weet enorm veel van diverse foto- en lichttechnieken. Ik werk al jaren als trouwfotograaf en ik heb jarenlang als fotojournalist gewerkt. Steeds moet je snel kunnen wisselen in verschillende lichtomstandigheden en krijg je maar één kans voor het juiste moment.

 

Vóór jullie trouwdag

We plannen allereerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Op deze afspraak bij jullie thuis leren we elkaar beter kennen. In deze corona tijd kan het natuurlijk ook online. In dit gesprek komt van alles aan bod, immers wil ik veel over jullie bruiloft horen. Jullie zullen ook wel dingen van mij willen weten. Schrijf goed van te voren je vragen op papier die jullie willen stellen. Dan heb je na afloop overal antwoord op.

Tijdens onze ontmoeting bekijken jullie of we een leuke klik hebben en of ik een deel mag zijn van jullie bruiloft. Persoonlijk vind ik die klik en het vertrouwen in elkaar heel erg belangrijk. Ik heb in het verleden zeker wel eens nee gezegd tegen een bruidspaar. Ook ik moet me comfortabel bij jullie voelen voor het beste resultaat.

Op basis van ons gesprek zal ik een offerte maken met een all-in prijs zodat je geen verrassingen achteraf hebt maar een eerlijke en duidelijke prijs.

Nadat jullie me boeken, sta ik altijd voor jullie klaar met welke vraag dan ook. Met een heel mooi netwerk van verschillende trouwleveranciers helpen wij elkaar en onze bruidsparen heel graag. Dus wat je vraag ook is, stel hem gerust!

Een maand voor jullie grote dag bespreken we nogmaals het draaiboek en de details. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Samen lopen we jullie dag nog een keer door.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AANVRAGEN 

 

Jullie gaan trouwen!

De grote dag begint! We gaan jullie bruiloft vieren! Op deze fantastische dag gaan we samen met jullie familie vooral heel erg genieten. Ik meng me snel tussen jullie familieleden zodat ze wennen aan de camera en aan mij. Al jullie geliefden zijn aanwezig, fysiek of op een andere bijzondere manier. Niemand wordt op deze dag vergeten. Geniet echt van elk moment, de dag gaat heel snel! En let niet op mij als ik ergens op de grond lig of bovenop sta, want ik blijf zoeken naar mooie beelden. Ik wil immers de mooiste momenten van jullie trouwdag vangen.

 

Na jullie huwelijksdag

Na jullie huwelijksdag kunnen jullie alle indrukken gaan verwerken. Jullie zijn wellicht op een prachtige huwelijksreis geweest en zijn vast onwijs nieuwsgierig naar het resultaat. Uit ervaring en met mijn werkwijze duurt het meestal rond de 3-4 weken dat ik de beelden digitaal aanlever. Jullie ontvangen een uitgebreide selectie foto’s die allemaal nagekeken/bewerkt zijn op belichting, kleur, contrast en scherpte. De digitale bestanden ontvang je zonder logo’s er op. Hoeveel foto’s je ontvangt hangt af van wat ik heb kunnen maken. Ik geef graag zoveel mogelijk. In jullie ontvangen trouwmagazine staat vermeld een minimum aantal foto’s, omdat er vaak naar gevraagd word. Echter als er veel gebeurd, krijg je uiteraard ook veel meer foto’s. Ik wil jullie bruiloft zo compleet mogelijk afleveren. Daarnaast lever ik nog een selectie zwart wit foto’s mee.

 

Jullie trouwalbum

Tijd om te bepalen welke foto’s er in jullie trouwalbum verwerkt worden. Ik hoor graag binnen 2 maanden welke foto’s ik kan gebruiken in jullie album. In jullie eigen online omgeving kan je hartjes plaatsen bij jullie favoriete foto’s. Ik maak een opzet van de layout die jullie in de online omgeving beoordelen. Uiteraard kan er dan nog het één en ander aangepast worden. Ook hiervoor heb ik een handige tool.

Zodra jullie tevreden zijn met het album duurt het 3-4 weken voor de verwerking. Als ik het trouwalbum ontvang van de leverancier spreken we af voor de laatste keer. Natuurlijk gaan we samen nog een keer genieten van jullie dag en herinneringen ophalen.

Met veel bruidsparen heb ik nog steeds contact via Facebook. Vind je het leuk om contact te houden, voeg me rustig toe.

 


trouwfotograaf huren noord-holland

trouwfotograaf huren amsterdam trouwreportage bruidsreportage huwelijksfotograaf

 

Gratis trouwmagazine

Kijk rustig rond op mijn website en misschien heb je mijn gratis trouwmagazine al gevonden. Deze kan je downloaden met informatie over o.a. trouwreportage pakketten, prijzen, informatie over trouwalbums en nog een aantal gratis tips. 

Bruidsparen die mij boeken, ontvangen een extra informatiepakket met “must have” tips. Veel gemaakte fouten op een huwelijk.

GRATIS TROUWMAGAZINE

 

Wil je meer lezen over andere bruidsparen?

Om jullie een inkijkje te geven bij andere bruidsparen, heb ik een pagina met verschillende reportages. Hier kun je lezen wat de indeling van een dag was, welke locatie’s we hebben bezocht enz enz. Klik snel op de knop hieronder en doe inspiratie op.

TROUWREPORTAGES

 

Vernieuwing

In 2021 komt er een mooie vernieuwing aan van mijn systeem, hier ben ik echt super trots op. Straks kunnen jullie nog makkelijker en mooier over jullie foto’s beschikken en nog makkelijker aangeven welke foto’s in jullie trouwalbum mogen. Bij de kennismakingsgesprekken kan ik jullie vast een demo geven want jullie hebben zelf ook nog een leuke keuze in de layout en een keuze of jullie gasten hier ook in kunnen kijken, of je wilt kunnen delen op social media enz enz. Ik kan nog niet teveel verklappen maar mooi word het wel! Neem contact op voor een demo en een gesprek.

CONTACT

 

Trouwfotograaf huren

Je ziet het is niet lastig om een trouwfotograaf te huren. Het allerbelangrijkste is dat je houd van de stijl van de fotograaf en er moet wel een bepaalde klik zijn. Niet alleen de klik van de camera maar ook tussen jullie en de fotograaf! Hopelijk heb ik je hiermee een beetje inzicht gegeven. Ben je nog op zoek naar een mooie trouwlocatie die past bij jullie stijl? De meeste gemeentes hebben een lijst op hun website. Bekijk hier de lijst van Amsterdam.