Tijdens de bruiloft gaan jullie vooral genieten!

Hoe tof is het om na je bruiloft een serie foto's te hebben die jullie weer meeneemt naar alle mooie momenten van jullie huwelijksdag! De momenten waarop je je zo gelukkig voelde...De bruiloft! De grote dag begint! Tijdens deze fantastische dag gaan we samen met jullie familie vooral heel erg genieten.

Ik kom altijd ruim van te voren op de afgesproken tijd aan, op die manier hebben we beide rust. Jullie hebben het idee: O ze is er al, en ik kan me rustig even voorstellen. Ik meng me snel tussen jullie familieleden zodat ze wennen aan de camera en aan mij. Op mijn gemak begin ik rustig aan met het fotograferen van details zodat het al snel heel normaal is dat ik rond loop en niemand meer opkijkt.

De rest van de volg ik jullie heel relaxt. Ik sta altijd klaar, ook om even te helpen. Natuurlijk moet dat niet ten koste gaan van de foto’s, maar het komt zeker voor dat ik even mijn hulp aanbied. Ik mis verder geen moment maar ben wel graag zoveel mogelijk op de achtergrond. Alleen als het nodig is voor een goed resultaat zul je me op de voorgrond zien, maar dat zijn ook de momenten waarop je dat verwacht. Let verder niet op mij als ik ergens op de grond lig of bovenop sta, want ik blijf zoeken naar mooie en creatieve beelden. Ik wil immers de mooiste momenten van jullie trouwdag vangen.

Al jullie geliefden zijn deze dag aanwezig, fysiek of op een andere bijzondere manier. Niemand wordt op deze dag vergeten. Momenten die voor jullie belangrijk zijn worden allemaal vastgelegd. Jullie gaan 100% zeker nagenieten van deze trouwdag!

 

LEES VERDER OVER “NA DE BRUILOFT”