Na de bruiloft word het genieten!

Na de bruiloft kunnen jullie alle indrukken gaan verwerken. Jullie zijn wellicht op een prachtige huwelijksreis geweest en zijn vast onwijs nieuwsgierig naar het resultaat. Uit ervaring en met mijn werkwijze duurt het meestal rond de 3-4 weken dat jullie de beelden in je eigen online gallery ontvangen. Een uitgebreide selectie foto’s die allemaal nagekeken/bewerkt zijn op belichting, kleur, contrast en scherpte. De digitale bestanden ontvang je uiteraard zonder logo’s er op. Hoeveel foto’s je ontvangt hangt af van wat ik heb kunnen maken. Ik geef graag zoveel mogelijk. In mijn trouwmagazine staat vermeld een minimum aantal foto’s, omdat er vaak naar gevraagd word. Echter als er veel gebeurd, krijg je uiteraard ook veel meer foto’s. Ik wil jullie bruiloft zo compleet mogelijk afleveren. Daarnaast lever ik nog een selectie zwart wit foto’s mee. In de gallery die afgesloten is met een wachtwoord kunnen jullie de foto’s bekijken, delen en downloaden. Door middel van het aanvinken van jullie favorieten kunnen jullie mij kenbaar maken welke foto’s jullie in het trouwalbum willen.

 

Na de bruiloft online gallery trouwfotograaf bagchus voorbeeld

 


 

 

Jullie trouwalbum

Na het maken van jullie keuzes in de online gallery ga ik beginnen met de opmaak van de layout. Ik maak een opzet die jullie in je eigen online omgeving kan beoordelen. Uiteraard kan er dan nog het één en ander aangepast worden. Ook hiervoor heb ik een handige tool waar je heel makkelijk aan kunt geven wat je wel of niet mooi vind.

Wanneer jullie 100% tevreden zijn gaat het trouwalbum naar de drukker. Dit duurt 2-3 weken voor de verwerking. Als ik het trouwalbum ontvang van de leverancier spreken we af voor de laatste keer. Natuurlijk gaan we samen nog een keer genieten van jullie dag en herinneringen ophalen.

Met veel bruidsparen heb ik na de bruiloft nog steeds contact via Facebook. Vind je het leuk om contact te houden, voeg me rustig toe.

 

professioneel trouwalbum maken

 


 

NOG WAT BELANGRIJKE INFORMATIE